![]() |
Sigaradan İki Ayağını Kaybetti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sigaradan İki Ayağını KaybettiSigara İçti Bacağından Oldu (İbretlik Haber) 05 Mart 2007 2 çocuk babası Adem Kaçar (36), kendisinin sigaranın zararını çok iyi bilmesine karşın içmeye devam eden milyonlarca kişiden sadece birisi olduğunu söyledi ![]() Henüz 11 yaşındayken ilköğretim yıllarında ailesinden gizli şekilde sigara içmeye başladığını belirten Kaçar, ''11 yaşında birkaç adetti ama bu zamanla günde bir pakete çıktı ![]() ![]() gittiğimde sigaranın bacağımda damar tıkanıklığına yol açtığını öğrendim'' dedi ![]() Sosyal güvence olarak sadece yeşil kartlarının olduğunu bu nedenle tedavi süresince hep sorun yaşadıklarını vurgulayan Kaçar, şunları kaydetti: ''Ben o dönemde maddi imkansızlıklar nedeniyle bunalıma girmiştim ![]() Sigara içmeye devam ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk zamanlar ayağım olduğu düşüncesiyle hareket ettiğimde, hep düştüm ![]() ![]() ''YOL YAKINKEN DÖNÜN'' Ancak maddi olarak çok zor durumda olduklarını belirten Kaçar, kendi hatasının bedelini neredeyse çocukları ve eşine ödettiğini, bundan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi ![]() Eşinin hep kendisine destek çıktığını vurgulayan Kaçar, şöyle devam etti: ''Artık kendi işimi kendim halledemiyorum ![]() parçası oldu ![]() ![]() ![]() Bulunduğumuz Yeşil Ay Haftası'nda sigara tiryakileri yol yakınken sigara içmeyi bıraksınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|