Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mustafa, özarslan

Mustafa Özarslan

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Özarslan

Sen Giderken - Mustafa Özarslan

Sen giderken gözlerimin doldugunu gördugunmuYuregimin paramparca oldugunu gördugunmuSen giderken karanfiller siraliydi, siraliydiİclerimde biri varki benim gibi yaraliydiSen giderken ciceklerin soldugunu gördugunmuEllerimin saclarimi yoldugunu gördugunmuSen giderken baharmiydi nergizde cicek varmiydiİki nefes alip vermek, yasamak bukadarmiydi
Aşağıdan Bir Yel Esti - Mustafa Özarslan

Aşağıdan bir yel estiYine kırdı dallarımıAşağıdan bir yel estiYine kırdı dallarımıNe dedim de niye küstünNiye kestin dilleriniNiye kestin dilleriniAlınan mı morunan mıAltınların kolunan mıİstedim de vermedilerKaçırayım zorunan mıYürü güzel yoldan yürüKıyıdan gölgeden yürüDüşmanların inadınaBir adım beriden yürüÇalımıyam çalımıyamBen çalının dalımıyamÇalımıyam çalımıyamBen çalının dalımıyamEller erdi muradınaBen bir bahtı karamıyamBen bir bahtı karamıyamAlınan mı morunan mıAltınların kolunan mıİstedim de vermedilerKaçırayım zorunan mıYürü güzel yoldan yürüKıyıdan gölgeden yürüDüşmanların inadınaBir adım beriden yürü
Söyleyen : Mustafa Özarslan, Grup Çığ -
Söyleyen : Mustafa Özarslan
Salkım Söğüt - Mustafa Özarslan

Aşağıdan bir yel estiYine kırdı dallarımıAşağıdan bir yel estiYine kırdı dallarımıNe dedim de niye küstünNiye kestin dilleriniNiye kestin dilleriniAlınan mı morunan mıAltınların kolunan mıİstedim de vermedilerKaçırayım zorunan mıYürü güzel yoldan yürüKıyıdan gölgeden yürüDüşmanların inadınaBir adım beriden yürüÇalımıyam çalımıyamBen çalının dalımıyamÇalımıyam çalımıyamBen çalının dalımıyamEller erdi muradınaBen bir bahtı karamıyamBen bir bahtı karamıyamAlınan mı morunan mıAltınların kolunan mıİstedim de vermedilerKaçırayım zorunan mıYürü güzel yoldan yürüKıyıdan gölgeden yürüDüşmanların inadınaBir adım beriden yürü
Söyleyen : Mustafa Özarslan
Bilmez Yarim - Mustafa Özarslan

Hasret kaldım ben o yaraEremedim muradımaÖlüm gelse kardır banaCandan usandım dünyadaBilmez yarim haldan bilmezCan tükendi yüzüm gülmezYalan oldu şu gençliğimGeçti gitti geri dönmezMecnundum yarin bağındaYandım tükendim aşkınlaDallarım kırıldı benimÖmrümün son baharındaBilmez yarim haldan bilmezCan tükendi yüzüm gülmezYalan oldu şu gençliğimGeçti gitti geri dönmezKaynak: Mustafa ÖzarslanYöre: -
Söyleyen : Mustafa Özarslan -

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com