![]() |
İclal Aydın Seni Seviyordum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İclal Aydın Seni SeviyordumSeni Seviyordum Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi ![]() ![]() ![]() Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan ![]() ![]() ![]() Güldüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı ![]() ![]() ![]() Ne güzeldiler sen bilmiyordun ![]() ![]() ![]() BEN SENİ SEVİYORDUM ![]() ![]() ![]() Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara ![]() ![]() Geri dönüyordu ![]() Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi ![]() Kalp ağrısı oluyordun ![]() Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun ![]() Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk ![]() Dönemeçler geçiyor ![]() Cesurduk ![]() ![]() ![]() Ufuk çizgisi maviydi ![]() ![]() ![]() Ben SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun ![]() ![]() ![]() Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun Sonra herhangi biri oldun ![]() Yağmurlar yağdı ![]() Derken bir gün uzaktan gördüm seni ![]() ![]() ![]() Saçların bana inat başın herseye meydan okuyarak işte yine aynı Kalbimi acıttı her zamanki gibi ![]() ![]() ![]() Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|