![]() |
Justin Bieber Heartache Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Justin Bieber Heartache Çevirijustin bieber heartache türkçe çeviri,justin bieber heartache lyrics,justin bieber heartache şarkı sözü justin bieber heartache çeviri Gönül yarası şarkı sözleri Ama dün biz edildi Biz mükemmeldi başladı Hiçbir şey ama eğlenceli Ve kalbim ikna oldu demek için, biri olduğunu Ve bunu hayatımızın geri kalanı son düşündüm Çocuk, büyük bir sürpriz için ben edildi Hiç şüphe yuvarlak görünümlü ile Ben serin öyle olduğumu düşünüyorum Aynı yerde, aynı zamanda Hayatımın her günü biz okuldan sonra karşılamak misiniz? Onu ağlatmak değildi Sonunda eğer O başka bir erkekle birlikte olmaz Hiçbir şey benim baş ağrısı tedavi olabilir Çünkü ben yaşıyorum Ne keder çağrı Daha kötü zarar olacak sürece ben burada kalmak gibi Biliyorum ama adam beni burada bırakmanı ![]() Çünkü bu benim tutamadığım bir şeydir Onların hüznü dediğimiz yaşıyor olmalı Senin yaptığın gibi sadece tıpkı kötü söylüyorsun Biliyorum ama adam beni burada bırakmanı ![]() Şimdi tüm kaplıyor çıkardım kulüpler Ben kapıda iken Söylediğin ilk kez Sonsuza kadar ben senin olacak Başladı elimde elini yürüyüş Duygular güçlendi Biz bir söz verdim ![]() Ve ben hala benimle konum gibi hissediyor bırakmak ne zaman Ama hepsi yıkılacak geldi Odamda oturuyorum Lazım buradan Ben yukarı baktığımda ne yapmam gerek Sen orada değilsin ![]() Hiçbir şey benim baş ağrısı tedavi olabilir Çünkü ben yaşıyorum Ne keder çağrı Daha kötü zarar olacak sürece ben burada kalmak gibi Biliyorum ama adam beni burada bırakmanı ![]() Çünkü bu benim tutamadığım bir şeydir Onların hüznü dediğimiz yaşıyor olmalı Senin yaptığın gibi sadece tıpkı kötü söylüyorsun Biliyorum ama adam beni burada bırakmanı ![]() Demek Aşk için genç değilim Ben bu kadar ileri yaşama var Ama keşke bu aşk? Ben kurtulabilseydim Ben acı ile uğraşmak zorunda biliyorum ![]() Hiçbir şey benim baş ağrısı tedavi olabilir Çünkü ben yaşıyorum Ne keder çağrı Daha kötü zarar olacak sürece ben burada kalmak gibi Biliyorum ama adam beni burada bırakmanı ![]() Çünkü bu benim tutamadığım bir şeydir Onların hüznü dediğimiz yaşıyor olmalı Senin yaptığın gibi sadece tıpkı kötü söylüyorsun Biliyorum ama adam beni burada bırakmanı ![]() |
![]() |
![]() |
|