![]() |
Slovenya Nın Eurovision Şarkısı 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Slovenya Nın Eurovision Şarkısı 2011Slovenya eurovision 2011 song Slovenya eurovision 2011 şarkı sözü Slovenya eurovision şarkısı 2011 2011 Slovenya eurovision şarkısı And you came to me one night, Ve sen bir gece bana geldin Like a morning light, Bir sabah ışığı gibi Just to hold me tight Sadece beni sıkıca tutmak için ![]() ![]() Then you left and I was so alone, Sonra ayrıldın ve ben çok yalnızım Saying I should’ve known,you’re no good for me ![]() “Benim için iyi olmadığını bilmeliyim” diyorum There’s no reason I should cry Ağlamam için bir neden yok No, no baby, I’ll survive, Hayır,hayır bebeğim dayanacağım I don’t care,I don’t care Umursamıyorum,umursamıyorum No one will ever hold you tight, Asla,hiç kimse seni sıkıca tutmayacak No one will ever love you like, Asla hiç kimse seni aynı sevmeyecek Just no one like I do, Şimdi benim yaptığım gibi hiç kimse There is no one, no one Hiç kimse yok,hiç kimse No one will ever treat you right, Hiç kimse sana asla dürüst davranmayacak You’re the one who’s never satisfied, Sen asla tatmin olmayan birisin There is no one like I … like I am ![]() Benim gibi ![]() ![]() I can feel what you’re looking for, Ne umduğunu hissedebilirim I’m not that girl no more Ben artık o kız değilim I’m not made of stone Ben kayadan yapılmadım I’m gonna stand on my own, Tek başıma ayakta duracağım Not gonna break me down Ruhen yıkılmayacağım No one will stop me now Şimdi kimse beni durduramayacak No, no, no, no, Hayır,hayır,hayır,hayır ‘Cause life is kind without you, Çünkü sensiz hayat iyi,hoş And I know I can make it through without you Ve sen olmadan başarabileceğimi biliyorum Life goes all around Hayat her bakımdan devam ediyor Round and round and round Durmaksızın ve durmaksızın I feel love for sure Tabi ki aşkı hissediyorum And it’s gonna get you, Ve aşk seni yakalayacak Life goes all around Hayat her bakımdan devam ediyor Spinning all around Çepeçevre ağ örüyor Now you want me, don’t you? Şimdi beni istiyorsun değil mi? No one will ever hold you tight, (hold you tight) Asla hiç kimse seni sıkıca tutmayacak(sıkıca tutmayacak) No one will ever love you like, (love you like) Asla kimse seni aynı sevmeyecek,(aynı sevmeyecek) Now you’re back, I can feel your love, Şimdi geri dönüyorsun,sevgini hissedebiliyorum O yeah, I’m never gonna let you, Oo,evet seni asla bırakmayacağım No one will ever treat you right, (treat you right) Asla kimse sana dürüst davranmayacak(dürüst davranmayacak) You’re the one who’s never satisfied, Sen asla tatmin olmayan birisin After all, you can fall, Sonunda düşebilirsin And there’s no one you can reach to Ve uzanabileceğin hiç kimse yok No one will ever, ever love you Hiç kimse seni asla ve asla sevmeyecek No one will ever, ever touch you, Hiç kimse sana asla ve asla dokunmayacak No one will ever, ever hold you, Hiç kimse asla ve asla seni tutmayacak Turn around now, just turn around now Geri dön şimdi,şimdi sadece geri dön If you love me yeah Evet,eğer beni seviyorsan No one like me Benim gibi hiç kimse (yok) No one ,no one Hiç kimse,hiç kimse Alıntı |
![]() |
![]() |
|