![]() |
Sencer Alagöz Mavi Sular Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sencer Alagöz Mavi Sular Şarkısı SözleriSencer Alagöz Mavi Sular - Sencer Alagöz Mavi Sular Şarkı Sözü - Sencer Alagöz Mavi Sular sözleri Sencer Alagöz Mavi Sular Şarkı Sözleri Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Doğum yerim mavi sular gel hadi Bodrum benim peninsulam gel hadi Vurgun yedim derin sular gel hadi Bodrum benim peninsulam gel hadi Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Yelken açtım sonsuzluğa gel hadi Kanatlandım bulutlara gel hadi Doğum yerim mavi sular gel hadi Vurgun yedim derin sular gel hadi Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma benifırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden Oynatma durma gel hadi al beni İçine sok ve çıkartma tut beni Atma beni fırlatma içinden Gitmek istemiyorum teninden |
![]() |
![]() |
|