Ruffles'li Tavuk-Tavuk Yemekleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ruffles'li Tavuk-Tavuk YemekleriRUFFLES'LI TAVUK Malzemeler ; 4 kişi için 500 gr kuşbaşı kesilmiş Tavuk 1 paket orta boy Ruffles 3 diş Sarımsak 1 paket Krem Şanti curry, tuz, kara biber Yapılışı; Tavukları ayıklamış olduğunuz sarımsaklarla sote yapın Tuz, karabiber ve curry ile tatlandırın Suyunu çekene kadar ocakta karıştırın Isıya dayanıklı bir fırın kabına, borcama alın![]() Üstünü örtecek şekilde krem şanti ile kaplayın En üste de ufaladığınız 1 paket ruffles'ı kaplayarak 200º C sıcaklıktaki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|