Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, madımak, yapilisi, yemeği

Etli Madımak Yemeği Yapilisi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Madımak Yemeği Yapilisi



kuzu kuşbaşı
150 gr pastırma
2 demet madımak
2 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı salça
1 kahve fincanı iri bulgur
Pul biber
Karabiber
Tuz

Yemeğin Tarifi
Madımağı ayıklayın, yıkayıp suda bekletin
Tencereye zar şeklinde doğranmış soğanı ve kuşbaşı eti koyun Et suyunu bırakıp çekince salça, karabiber ve tuz koyup 4-5 dakika soteleyin 2 bardak sıcak su ilave edip 30 dakika pişirin 1 kahve fincanı bulgur koyup 15 dakika daha pişirin Ocağı kapatıp yemeğe küçük küçük doğradığınız pastırmayı ekleyin Pul biberi sıvıyağda kızdırın, madımağın üstüne döküp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.