Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gökteki, mezarlar

Gökteki Mezarlar

Eski 03-28-2008   #1
sudenaz

Gökteki Mezarlar

evet yanlış duymadınız gökteki mezarlar dedim bu olayı nihat hatipoğlundan dinlemiştim ve çok etkilenmiştim hatta dinlerken ailecek ağladık bile dilimin döndüğü kadar sizinlede paylaşmak istiyorum kadir gecesi günü peygamber efendimiz miraca çıktığında 4 tane mezar görür gökte daha sonra merak eder ve cebraile sormuş bu mezarlar kimindir ya cibril diyecebrailde anlatmış o kişiler firavunun zamanında yaşayan bir aileymiş anne baba ve 2 çocuğu firavunun yanında çalışıyorlarmış ama müslümanlarmış bunu ne kadar açıklayamasalarda içten içe dinlerini yaşıyorlarmış bir gün kadın firavunun kızının saçını tararken tarak yere düşmüş ve kadın birden penik olup "LA İLAHE İLLALLAH"demiş bunu duyan firavunun kızı kadının üstüne gelrek ne dedin sen demiş kadın korkusundan bişey demedim küçük hanım demiş ama ne çare kız gidip babasına sölemiş böyle dedi baba diye bunu duyan firavun öfkesinden çılgına dönmüş kendi yanında çalışan birisinin allahın adını ağzına almasını tahammül edemiyormuş sadece kendi deil tüm ülke için geçerliymiş bu daha sonra kadını ve ailesini çağırmış yanına ve müslümanmısınız diye sormuş onalrda korkarak elhamdülillah demişler daha sonra o ALLAH mı güçlü benmi diyerek eziyet etmeye başlamış ailesinin gözü önünde babalarını öldürmüş firavun daha sonra büyük çocuğuna gelmiş sıra büyük dediğimizde 6 yaşında var yok belki o da aynı babası gibi pes etmemiş ama firavun bu ailesinin önünde onunda boynuu vurdurtmuş bunu gören anne orada eriyip bitmiş zaten canlı canlı eşini ve çocuğunun ölümünü izlemiş resmen daha sonra küçük çocuğuna gelmiş sıra küçük olan daha kundakdaymış yani o kadar küçük hangi yürek dayanır hangi can kıyabilir kalp varmıydıki şu firavunda:(daha sonra kadına sormuş allaha inanıomusun en güçlü kim gibi soruları sormaya başlamış bebekde firavunun elinde çığlık çığlığa ağlıomuş olucakları bilmiş gibi sanki kadın dayanamaz bebeğinin durumuna bir an olsun onu kurtarmak için inanmıorum diyesi gelirki aklındın tam dinden dönücekken bebek dile gelir -ANNE KENDİNİDE BENİDE YAKMA NE OLUR der kundakdaki bebek düşünebiliyormusunuz daha sonra kadın şaşkınlıkla allaha daha büyük bir aşkla bağlanarak allahdan başka ilah yokdur hz muhammed mustafa(sav)onun kulu ve elçisiidr der ve o anda bebeğinin kafasını koparıp kadının önüne atar firavun ve kafasının kanını içmesini söyler kadın ağlayarak denileni yapar daha sonra aynı sorular tekrarlanır ve kadın tekrar şehadet getirince onuda öldürürler işte bu 4kişinin mezarı göktedir lütfen rica ediyorum eğer yazımı okursanız okudukdan sonra azıcık düşünün lütfen o kadar acı çekmişler en sevdilkelri kişiller önlerinde öldürülmüş ama onalr hala allah demişler acaba biz neyi bekliyoruz neden bir kerecik şükrü allaha çok görüyoruz düşünün peygamber efendimizin mezarı bile gökte değilken bu 4 insanın mezarı gökte bu çok şeyi anlatıyor bence bize?
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : gökteki mezarlar

Eski 03-28-2008   #2
sudenaz

eğer değerli vaktinizi ayırıp okursanız çok tşk ederim şimdiden ayrıca bazı şeylerin yanlış anlaşılmasını istemiyorum ben kendimi ölümede hazır bulmuyorum demeyinki bana sen kendinden eminmisin asla akşam yatıp yatağıma düşündüğümde bugün allah için ne yatım dediğimde cvp hiç birşey oluyor allah şükredelim bunu hiç bişrzaman unutmyalım allah bizleri affetsin peygamber efndimize komşu etsin inş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2008   #3
fatmanur

amin sudecim çok güzel bir paylaşım olmuş ALLAH razı olsun cnm
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2008   #4
Şengül Şirin

çok anlamlı bir paylaşım çok teşekkür ederimALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-28-2008   #5
sudenaz

tşk ederim okuduğunuz için amin diyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2008   #6
bonsoir

arkadaşlar çok açık ranklerle yazmayın okuyamıyoruz yaaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Gökteki Mezarlar

Eski 03-30-2008   #7
punisher

Paylaşım için teşekkür ederim efendimizin miraca yükselirken böyle bir hadise ile karşılaştıgını kuran-ı kerimden hatırlamıyorum lakin araştıracagım ne kadar aslı vardır diye bence aslından ziyade ders alınacak ibretlik bir fıkra oldugu kanaatindeyim ayrıca bebğin kafasının kopartılıp annesinin kopan baştan kan içme kısmı bana saçma geldi kendi görüşümdür paylaşım için saol

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2008   #8
sudenaz

yorumlarınız için tşk ederim tabiki kendi düşüncenizdir inanıp inamamak dediğim gibi nihat hatipoğlundan dinledim ve dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalışıcam dedim araştırabilirsiniz tabiki ama yinede ben vakit ayırıp yorum yazdığınız için tşk ederim diyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com