![]() |
Gökteki Mezarlar |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Gökteki Mezarlarevet yanlış duymadınız gökteki mezarlar dedim bu olayı nihat hatipoğlundan dinlemiştim ve çok etkilenmiştim hatta dinlerken ailecek ağladık bile dilimin döndüğü kadar sizinlede paylaşmak istiyorum kadir gecesi günü peygamber efendimiz miraca çıktığında 4 tane mezar görür gökte daha sonra merak eder ve cebraile sormuş bu mezarlar kimindir ya cibril diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : gökteki mezarlar |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : gökteki mezarlareğer değerli vaktinizi ayırıp okursanız çok tşk ederim şimdiden ayrıca bazı şeylerin yanlış anlaşılmasını istemiyorum ben kendimi ölümede hazır bulmuyorum demeyinki bana sen kendinden eminmisin asla akşam yatıp yatağıma düşündüğümde bugün allah için ne yatım dediğimde cvp hiç birşey oluyor allah şükredelim bunu hiç bişrzaman unutmyalım allah bizleri affetsin peygamber efndimize komşu etsin inş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fatmanur
|
![]() Cevap : gökteki mezarlaramin sudecim ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : gökteki mezarlarçok anlamlı bir paylaşım çok teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : gökteki mezarlartşk ederim okuduğunuz için amin diyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : gökteki mezarlararkadaşlar çok açık ranklerle yazmayın okuyamıyoruz yaaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gökteki Mezarlar |
![]() |
![]() |
#7 |
punisher
|
![]() Cevap : Gökteki MezarlarPaylaşım için teşekkür ederim efendimizin miraca yükselirken böyle bir hadise ile karşılaştıgını kuran-ı kerimden hatırlamıyorum lakin araştıracagım ne kadar aslı vardır diye bence aslından ziyade ders alınacak ibretlik bir fıkra oldugu kanaatindeyim ayrıca bebğin kafasının kopartılıp annesinin kopan baştan kan içme kısmı bana saçma geldi kendi görüşümdür paylaşım için saol
![]() |
![]() |
Cevap : Gökteki Mezarlar |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Gökteki Mezarlaryorumlarınız için tşk ederim tabiki kendi düşüncenizdir inanıp inamamak dediğim gibi nihat hatipoğlundan dinledim ve dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalışıcam dedim araştırabilirsiniz tabiki ama yinede ben vakit ayırıp yorum yazdığınız için tşk ederim diyorum |
![]() |
![]() |
|