Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberli, dana, eti, tarifi, yeşil

Yeşil Biberli Dana Eti Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yeşil Biberli Dana Eti Tarifi



Yeşil Biberli Dana Eti Tarifi

Malzeme:
320 gram bonfile dana eti
8-10 adet mantar
2 adet renkli dolmalık biber
1 adet soğan
2 adet havuç
60 gram soya sos
2 çorba kaşığı Bizim mutfak Nişasta
1 kahve fincanı et suyu
1 tablet Bizim Mutfak Et Bulyon
2 siş sarımsak
sebze çeşnisi

Kızartmak İçin :
Bizim Mutfak Mısırözü Yağı

İlk olarak mantarları yıkayıp limonlu suda bekletin Dolmalık biberleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarttın Havuçları soyup kararmamaları için suyun içinde bekletin Mantarları ve havucu sudan alıp kurulayın Daha sonra soğanı, mantarı, havucu ve biberleri iri iri doğrayın Yaprak şeklinde doğradığınız dana etini baharatlar ve yarım çorba kaşığı nişasta ile karıştırıp en az 2–3 saat bekleterek marine edin Sonra dana etlerini marinasyondan alıp kızgın sıvıyağda kızartın Yapışmaz yüzeyli bir tavada sarımsak, dolmalık biber, havuç, mantar ve soğanı soya sos ile soteleyin Karışıma kalan nişastayı, sebze çeşniyi ve et bulyonu ve etleri ekleyerek sotelemeye devam edin En son olarak baharatları ekleyip karıştırdıktan sonra servis tabağına aldıktan sonra sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.