![]() |
Hünkar Beğendi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hünkar Beğendi Tarifi YapılışıHünkar Beğendi Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır - Hünkar Beğendi Malzemeleri Malzeme Listesi Yarım Kilogram Kuzu Eti (Kuşbaşı) 6 Adet Patlıcan 2 Adet Soğan 2 Adet Domates 1 Su Bardağı Süt 3 Su Bardağı Su 3 Yemek Kaşığı Tereyağı 2 Yemek Kaşığı Un 1 Kahve Fincanı Kaşar Peynir (Rendelenmiş) Yarım Demet Maydanoz 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|