![]() |
Ayvalı Ve Bamyalı Kuzu Tajin Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Ve Bamyalı Kuzu Tajin Tarifi YapılışıBamyalı Kuzu Tajin Tarifi - Bamyalı Kuzu Tajin Yapılışı - Bamyalı Kuzu Tajin Nasıl Yapılır - Bamyalı Kuzu Tajin Malzemeleri - Ayvalı Kuzu Tajin 1 kg ![]() 750 gr ![]() 500 gr ![]() 1 baş soğan bir demet maydanoz 1 tutam safran 1 su bardağı sıvıyağ karabiber tuz Soğanı ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede etlerin piştiği suya ayvaları koyun ve 30 dakika kadar pişmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir servis tabağının kenarına sıcak tuttuğunuz etleri sıralayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|