![]() |
Pazılı Alabalık Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazılı Alabalık Tarifi Yapılışıalabalık nasıl pişirilir - pazılı alabalık tarifi - alabalık tarifi - pazılı alabalık yapılışı Malzemeler 4 adet iri pazı yaprağı 4 adet fleto alabalık 1 su bardağı rende kaşar 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 kahve fincanı sıvıyağ Yapılışı Pazı yaprakları kaynar suya batırılır ve çıkarılır ![]() ![]() ![]() Tuz, karabiber ve pul biber serptikten sonra kaşar bırakılır ve kenarları toplayarak rulo yapılır ![]() ![]() ![]() Üzerine 1 su bardağı kadar su ve 1 kahve fincanı yağ gezdirilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|