![]() |
Çabuk Unuttuklarımız.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
Çabuk Unuttuklarımız..1- Tam olarak anlayamadığımız konular ![]() ![]() ![]() 2- Rakamlar, isimler ![]() ![]() ![]() 3- Bilinçsizce, rastgele öğrendiklerimiz… 4- Aralıksız uzun süre çalışma ile öğrendiklerimiz… 5- Tekrarlamadığımız bilgiler… 6- Mutsuz olduğumuz bir anda öğrendiklerimiz… 7- İstemeden, zorunlu olduğumuz için öğrendiklerimiz… 8- Düşünmeden ezberlediklerimiz… 9- Düşünce ve inançlarımıza ters düşen bilgiler… 10- Değişken zaman ve yerde öğrendiklerimiz… 11- Olumsuzluk ve mutsuzluk veren bilgiler… 12- Soyut, anlamakta güçlük çektiğimiz bilgiler… 13- Uykusuz ve yorgunken öğrendiklerimiz… 14- Başarısızlığı çağrıştıran bilgiler… 15- İlgi ve bilgi alanımıza girmeyen bilgiler… 16- Stresli bir durumda, dikkatimiz dağınıkken öğrendiklerimiz… 17- Bir işimize yaramayacağına inandığımız bilgiler… 18- Önemsiz olduğunu düşündüğümüz bilgiler… 19- Yaşantımızda kullanım değeri olmayan bilgiler… 20- Pasif dinleme ile öğrendiklerimiz… sizinkiler hngisi=)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çabuk Unuttuklarımız.. |
![]() |
![]() |
#2 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Çabuk Unuttuklarımız..1,8,9,10 bunların dışındakileri genelde çabuk unutmam
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
djdem
|
![]() Cevap : Çabuk Unuttuklarımız..hemen hemen hepsi unuttuklarım bunlara kesin uyyodur yani:D zaten unutuğum bişeyi nasıl hatırlayıp şudur diyimki :DD:Dhehehe teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Çabuk Unuttuklarımız..ben neyi ne şekilde ögrendiğimide,neden unuttugumuda unutuyorum ![]() ben çok unutganım yaaa:s
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Çabuk Unuttuklarımız..bn teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
1die
|
![]() Cevap : Çabuk Unuttuklarımız..unutkan degılımki hiç bir şeyi unutmam hayatta not etmedım hiç bir şeyi üstelik
|