Balıkçı Limonları - Balıkçı Limonları Yemek Tarifi Ve Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balıkçı Limonları - Balıkçı Limonları Yemek Tarifi Ve YapılışıBalıkçı Limonları - Balıkçı Limonları Yemek Tarifi ve Yapılışı ![]() Malzemeler : * 6 Adet Marul Yaprağı * 6 Adet Limon * 250 gr Konserve Ton Balığı* 3 Tatlı Kaşığı Limon Suyu * 2 Adet Yumurta, Tuz * 3 Çorba Kaşığı Mayonez * 1 Çay Kaşığı Karabiber * Süslemek İçin:1 Adet Haşlanmış Yumurta * 2 Çorba Kaşığı Maydanoz Balıkçı Limonları yemeğinin Hazirlanişi : Servis tabağına marul yapraklarını yerleştirin 6 adet limonu ortadan ikiye kesin İçlerini küçük bir kaşık yardımıyle boşaltın Altlarından ufak parçalar kesip düzgün durmalarını sağlayın Limonları salata yaprakları üzerine yerleştirin![]() Diğer taraftan konserve ton balığını çatalla iyice ezin 3 tatlı kaşığı limon suyu, haşlanıp küçük küçük doğranmış 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 3 çorba kaşığı mayonezi de belığın üzerine ekleyin Hazırladığımız bu harcı limonların içine doldurun İnce ince kıyılmış maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapın![]() |
|
|
|