|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
armut, çıtır, tarifi, vejeteryan, vejeteryançıtır, yapılışı |
![]() |
Vejeteryan Çıtır Armut Tarifi - Vejeteryançıtır Armut Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vejeteryan Çıtır Armut Tarifi - Vejeteryançıtır Armut YapılışıVejeteryan Çıtır Armut Tarifi - VejeteryanÇıtır Armut Yapılışı 4 adet sert armut 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağıyulaf ezmesi 1 çay bardağı un 1 çay bardağı hindistancevizi Çeyrek paket margarin Armutlar soyulur ve birkaç parçaya bölünür ![]() Bir tencereye aktarılır ![]() Üzerine şekerin yarısı katılır ve armutlar yarım yumuşayana kadar pişirilir ![]() Bir tavaya yağ konur ![]() Eriyince un, kalan şeker , yulaf ezmesi ve hindistancevizi eklenir,karıştırılır ![]() Armutlar bir fırın kabına aktarılır ![]() Üzerine bu karışım konur ![]() Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|