![]() |
Beşamelli Piliç Biftek Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamelli Piliç Biftek Tarifi Yapılışımantarlı piliç biftek nasıl yapılır - beşamel soslu piliç biftek - hardal soslu biftek Malzemeler: 750 gr ![]() 1 kase un 1 çorba kaşığı margarin Yarım kg mantar 2 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Yarım kahve fincanı sirke Yarım çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Kaşar peyniri Hardallı beşamel sos için: 1 su bardağı süt 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı hardal 2 çorba kaşığı sıvıyağ tuz Tarifi: Mantarları temizleyelim, ikiye keselim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavayı ateşten almadan ince kıyılmış maydanozu ve yarım çorba kaşığı limon suyunu ilave edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hardallı beşamel sos için tavaya 2 çorba kaşığı sıvı yağı alalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|