![]() |
Kastamonu Rüzgarı |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Kastamonu Rüzgarı![]() ILICA ŞELALESİ-AZDAVAY- ![]() ![]() KASTAMONU(CEHENNEM DERESİ) KANYONU(DÜNYANIN EN BÜYÜK 3 ![]() ![]() KASTAMONU KULESİ ![]() ILGARİNİ ![]() KASTAMONU ILGAZ ![]() KASTAMONU ILGAZ (HER ŞEHRİMİZ GİBİ KASTAMONUNDA GÖSTEREMEDİĞİMİZ BİR DÜNYA GÜZELLİKLERİ VAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İŞTE BÖYLEEE ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kastamonu Rüzgarı |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Kastamonu RüzgarıKaradeniz'imizin güzel illerinden bir tanesi daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Kastamonu RüzgarıTEŞEKKÜR EDERİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİRAZ ÜRKÜTÜCÜOLDU AMA VAHŞİ CENNET DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Kastamonu Rüzgarıpaylaşımın için tşkler sevgili kezban ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
djdem
|
![]() Cevap : Kastamonu Rüzgarısaol kardeşim valla merak ettim bunları görünce hemde kastamonu hakkınde hiç bilgi yoktu bu sayde biraz bilgi edindim:d saol
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Kastamonu Rüzgarıne demek ![]() aralarında en keyif aldığım yer ılıca şelalesi ve kastamonu kanyonu ![]() ![]() ![]() ![]() ilginiz için hepinize teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|