hayatın anlamı |
|
|
#1 |
|
djdem
|
hayatın anlamısence haytın anlam ne bence bilgisayar:DD:
|
|
#2 |
|
minyatür cadi
|
Cevap : hayatın anlamıhayatın anlamı onu şerefle we onurla bitirebilmektir ![]() ![]() Bu yolda mücadele etmektir![]() ![]() En önemlisi kendin olmak we ömrünce kendin kalabilmektir![]() ![]()
|
|
Cevap : hayatın anlamı |
|
|
#3 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : hayatın anlamıBaBam ![]() ![]() (:
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
|
|
#4 |
|
dejavu2009
|
Cevap : hayatın anlamı"Senin sahip olduğun özelliktir "
|
|
#5 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : hayatın anlamısevmek sevilmek
|
|
#6 | |
|
1die
|
Cevap : hayatın anlamıAlıntı:
şapka çıkartılacak cınsten tebrıkler
|
|
#7 |
|
yagmur34
|
Cevap : hayatın anlamıHer günü doyasıya yaşamak ve mutlu olmayı bilmektir,güçlü olabildiğin sürece mutlusundur
|
|
#8 |
|
Aragorn561
|
Cevap : hayatın anlamıHayat bir oyun herkes kendi oyununu oynuyo zarlar bende amaç kazanmak ama benim amacım zevk almak
|
|
#9 |
|
evrem88
|
Cevap : hayatın anlamısevdiklerinle beraber olmak ve bunun değerinin farkında olmak kıymet bilmek ![]() ![]() ![]() nefes almak,kalp atışlarını hissetmek,yürüyeblmek ,konuşabilmek,duyabilmek![]() ![]() ![]() bize verilen özelliklerin farkında olmak ve şükretmek ![]() ![]() hayat öyle bir kelimeyle anlamlandırılabilecek bir olgu değil ki tek birşey söylemek mümkün olsun![]() ![]() bunun adına kitap yazılır![]() ama özet olarak hayatın anlamı yaşanılan herşeyde apaçık
|
|
|
|