![]() |
İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi Yapılışıİtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Yapılışı - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Malzemeleri Servis: 4 kişilik Malzemeler: 2 adet kabak 2 adet havuç 3 adet taze patates 6 -8 adet taze fasulye 1 adet kereviz 1 adet sarıbiber 1 adet kırmızı kapya biber 1 adet yeşilbiber 1 adet pırasa 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 demet fesleğen 5 su bardağı su Tuz, karabiber Rendelenmiş parmesan peyniri Yapılışı: Sebzeleri yıkayıp temizledikten sonra küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Besin Değeri: 1 porsiyonunda 125 kalori |
![]() |
![]() |
![]() |
İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi Yapılışıİtalyan Usulü Sebze Çorbası Tarifi - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Yapılışı - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Nasıl Yapılır - İtalyan Usulü Sebze Çorbası Malzemeleri Malzemesi: 2 soğan 2 sap kereviz 1/3 kereviz 4 havuç 6 domates 2 patates 30 gr ![]() 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 litre sıcak et suyu tuz karabiber 1/2 diş sarımsak 1/4 litre su 40 gr ![]() 40 gr ![]() 1/2 demet maydanoz 50 gr ![]() Hazırlanışı: Soğanın kabuklarını soyun ve küçük küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|