![]() |
Oğmaç Çorbası Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğmaç Çorbası Tarifi Yapılışıçorba çeşitleri - oğmaç çorbası nasıl pişirilir ![]() Oğmaç çorbası malzemeleri 2 su bardağı un 1 çay bardağı et suyu 3 su bardağı süt 3 su bardağı su Tuz Karabiber Üzeri için 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 30 gr tereyağı Oğmaç çorbası hazırlanışı Bu özel çorbayı yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın ![]() Unu eleyin ![]() ![]() Pütürsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun ![]() Hamurdan minik toplar hazırlayın ![]() ![]() Hamur toplarını ilave edin ![]() Sütü azar azar ilave ederek çorba kıvamına gelinceye kadar pişirin Tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın ![]() Tereyağını tavada eritip kırmızı pul biberi kavurun ![]() Çorbaları kaselere alın ![]() Üzerine tereyağını gezdirip sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|