![]() |
Sende Özlediğim Bir Şey Var! |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Sende Özlediğim Bir Şey Var!Seni sevmek, çocukluktan kalan bir kokuyu yıllar sonra duymak gibi, biraz hüzünlü ve hasret yüklü bir tat bırakıyor tebessümlerde ![]() ![]() Sende Özlediğim Bir Şey Var! ![]() Uzun yıllar önce gittiğin bir şehri anımsamak gibi, sende özlediğim bir şey var ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli olan isim koymak değil, sende hasretini duyduğum bir şey var ![]() ![]() ![]() ![]() Dün akşam şöyle bir göz gezdirdim evime, senden ne kalmış diye geriye; öyle az ki! Birkaç kitap, solmaya yüz tutmuş bir resim, bir de elimde kehribar tespihin kokusu… Üstüne hikayeler yazmaya yetecek kadar çok olsa da, yaşadıklarıma doymaya yetmiyor ![]() Senden sonra daha doğru okuyorum satırları, yalnızlığımı sayende tanıştığım yazarlarla gideriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende özlediğim bir şeyler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah aynaya baktım, saçlarım ağarıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk dolu şarkılar söyleyemez oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() …
![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|