Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dana, tarifi, tarzı, virginia

Virginia Tarzı Dana But Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Virginia Tarzı Dana But Tarifi



dana but nasıl pişirilir - dana but virginia usulü - zencefilli dana budu tarifi - ananaslı but





MALZEME


35 - 4 kiloluk dana but,

100 g orta acılı hardal,

75 g esmer seker,

1 yemek kasığı portakal kabuğu rendesi,

4 dis sarmısak,

10 g taze zencefil,

1 kutu ananas kompostosu (570 g),

150 g kayısı,

100 ml etsuyu (komprime)


Tarifi


1Eti temizleyin ve büyük bir tencereye oturtun, üzerine hardalın yarısını sürün Şekeri portakal kabuğu rendesi ile karıştırın ve etin üstünü kaplayın


2Sarmısağı ve zencefili soyarak kıyın Meyveleri doğrayın, et suyu ve ananas suyu ile birlikte tencereye koyun


3Eti, 200 derecede (gazlı fırın 3) ısıtılmış fırında yaklaşık olarak 45 dakika pişirin, çıkarın ve 1 cm kalınlığında dilimler kesin


4Tencerenin içindekileri püre haline getirin, kalan hardalı karıştırın Sosu etin üstüne dökün



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.