![]() |
Fettucini (İtalyan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fettucini (İtalyan)Fettucini (İTALYAN) 3 Ç ![]() ![]() 400 gr Kültür Mantarı 1 diş sarmısak 500 gr Şekilli erişte makarna 2 kutu Mis Krema Tercihan Parmesan veya Kaşar rende 100 gr kadar Tuz karabiber "İtalyan spesiyalitesi" Zeytinyağında ufak doğranmış mantarları, el presinden geçirilmiş sarmısakları beraberce sote ediniz ![]() ![]() En büyük tencerede bolca su kaynatınız ![]() ![]() Makarnaları kaynamakta olan suya dökünüz ve arada bir karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilahare makarları içinde ½ bardak su kalacak şekilde süzünüz ![]() Bu haldeki makarnaya hazırlanmış sarmısaklı mantarları katıp iyice karıştırınız ![]() ![]() Karışımı servis tabağına alınız ve üzerine rende peynir dökünüz ![]() |
![]() |
![]() |
|