Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fettucini, italyan

Fettucini (İtalyan)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fettucini (İtalyan)



Fettucini (İTALYAN)


3 ÇKZeytinyağı


400 gr Kültür Mantarı


1 diş sarmısak


500 gr Şekilli erişte makarna


2 kutu Mis Krema


Tercihan Parmesan veya Kaşar rende

100 gr kadar


Tuz karabiber





"İtalyan spesiyalitesi"


Zeytinyağında ufak doğranmış mantarları, el presinden geçirilmiş sarmısakları beraberce sote edinizTuz karabiber koyunuz

En büyük tencerede bolca su kaynatınız Kaynayınca içine iki çorba kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zetyinyağı koyunuz


Makarnaları kaynamakta olan suya dökünüz ve arada bir karıştırınız Pişirme süresi azami 12 dakikadır Pişen makarmaların yarı suyunu süzünüz ve bir bardak soğuk su ilave ederek kapalı bir tencerede makarnaları 3-5 dakika demlendiriniz Arada bir yapışmaması için kariştırınız Asla soğuk sudan geçirmeyiniz


Bilahare makarları içinde ½ bardak su kalacak şekilde süzünüz

Bu haldeki makarnaya hazırlanmış sarmısaklı mantarları katıp iyice karıştırınız İki kutu Kremayı yenecek sıcaklığa gelmiş makarnanın üzerine dökünüz ve tekrar karıştırınız


Karışımı servis tabağına alınız ve üzerine rende peynir dökünüz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.