![]() |
Bademli Kuzu Ciğer Sarma Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Kuzu Ciğer Sarma Tarifi YapılışıBademli Kuzu Ciğer Sarma Tarifi - Bademli Kuzu Ciğer Sarma Nasıl Yapılır - Bademli Kuzu Ciğer Sarma Malzemeleri Malzemeler * 1 adet Gömlek Yağı * 3 su bardağı Pirinç * 400 gr Kuzu Ciğeri * Sıvı Yağ * 125 gr Tereyağı * 1 adet Et Bulyon * 1/2 çay bardağı Zeytinyağı * 400 gr İç Badem * 1 çorba kaşığı Çam Fıstık * 1 çay kaşığı Karabiber * 1 çay kaşığı Yenibahar * 1 çorba kaşığı Tuz * 1 adet Yumurta * 1 adet Soğan * 1 adet kırmızı Soğan * 1 demet Maydanoz * 1 demet Dereotu * 1 diş Sarımsak * 1 kg Yoğurt * 1,5 lt Su * 1 çorba kaşığı Kuş Üzümü * 1 çay kaşığı Karabiber * Garnitür İçin : * 1 demet Taze Soğan * 3 adet Havuç * 1 adet Salatalık * 5 adet kiraz Domates * 1 demet Roka * * 4 Kisilik * Mutfak: Belirsiz Hazırlanışı Kuzu gömleğini ılık suda Pirinci ayıklayıp, ılık tuzlu suda 15-20 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|