![]() |
Yufkada Mantarlı Kuzu Kebabı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkada Mantarlı Kuzu Kebabı Tarifi YapılışıYufkada Mantarlı Kuzu Kebabı Tarifi - Yufkada Mantarlı Kuzu Kebabı Yapılışı - Yufkada Mantarlı Kuzu Kebabı Nasıl Yapılır - Yufkada Mantarlı Kuzu Kebabı Malzemeleri Malzemeler: 1 kilo kuzu kuşbaşı 4 adet yufka 300 gram mantar 4 diş sarımsak 2 çorba kaşığı sıvı yağ Yarım demet maydanoz 1 adet kuru soğan 2 adet orta boy domates 1 çorba kaşığı domates salçası Yarım su bardağı su 1 adet yumurta sarısı Yeteri kadar tuz karabiber Sos için: 1 çorba kaşığı domates salçası 3 adet domates 1 çorba kaşığı sıvı yağ 2-3 dal maydanoz Yeteri kadar tuz karabiber Hazırlanışı: Bir kaşık sıvı yağı tavada ısıtıp küçük küp doğranmış soğan ve sarımsağı sote edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|