![]() |
Çin Usulu Tavuk - Çin Usulu Tavuk Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulu Tavuk - Çin Usulu Tavuk Tarifi YapılışıÇin Usulu Tavuk - Çin Usulu Tavuk Yapılışı-Çin Usulu Tavuk Tarifi Malzemeleri 400 gr kadar birer lokmalık parçalara ayrılmış tavuk fileto Bulamak için un (içine tuz ve karabiber katılabilir) 1 yumurta (sütle seyreltilebilir) 2-3 diş sarımsak (rendelenmiş) 2 taze soğan (1er cmlik parçalara kesilmiş) 2 sivri biber (iri doğranmış) 1 domates (yaklaşık 8 parçaya bölünmüş) Sosu için 1 kaşık domates salçası 1 kaşık ketçap 1 kaşık biber salçası 1 kaşık sirke 1 kaşık soya sosu 1 silme kaşık nişasta Yapılışı Tavukları önce una, sonra yumurtaya, sonra tekrar una bulayıp az yağda kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|