Kuzu Etli Bakla Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli Bakla Tarifi YapılışıKuzu Etli Bakla Tarifi - Kuzu Etli Bakla Nasıl Yapılır - Kuzu Etli Bakla Malzemeleri Kuzu Etli Bakla Malzemeler 300 gram orta yağlı kuşbaşı kuzu eti Yarım kilo bakla 2 su bardağı sıcak su 1 adet orta boy soğan 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sıvı yağ Yeteri kadar dereotu tuz Hazırlanışı Baklaları bol suda yıkayıp temizleyin Soğanı kuşbaşı doğrayın Sıvı yağ ile tereyağı karışımında hafif pembeleştirin Et ilave edip kavurun 2 su bardağı sıcak su ile 20 dakika pişirin Baklaları ilave edin Baklalar yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin Tuzunu ekleyip ocağı söndürün İnce kıyılmış dereotunu karıştırın Servis yapın
|
|
|
|