Dedimki.... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Dedimki....![]() Dedim: Çok yalnızımDedin: Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydimDedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِRabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret Dedim: Buda senin yardımını isterDedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur-22 Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterimDedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadıDedin: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًاEy inananlar! ALLAH'ı çokça zikredin alıntıKendi kendime dedim: ALLAH'ım seni çok seviyorum
|
|
#2 |
|
merve16
|
Cevap : Dedimki....çok güzeldi teşekkürler ![]() ![]() ![]()
Cevap : Dedimki.... |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Dedimki....çok güzel ya bayıldım ne güzel ALLAHIM SENİ ÇOK SEVİYORUM bizleri bağışla yarabbim bu arada paylaşım için tşkler |
|
|
|
#4 |
|
haticee
|
Cevap : Dedimki....emeğine sağlık çok güsel olmus keske her an hatırlayabilsek |
|
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Dedimki....Okuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Dedimki....Yine her zamanki gibi oldukça güzel bir konuyu bizlerle paylaşmışsınız Sevgili Gülgüzeli Kalitesine aşina olduğumuz konularınızı zevkle takip ediyor, her biri için tekrar tekrar teşekkür ediyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Dedimki....Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için artı bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim sevgili [KAPLAN] |
|
|
|