|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bulsanız, cüzdan, dolu, para, yaparsınız, yolda |
![]() |
Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?yolda para dolu bir cüzdan bulsanız ne yapardınız ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.? |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?alır kaçardım:iconsiritik: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?alırdım çünkü benden sonra bırını almayacagını nerden bılıyım gıder polıse falan verırdım para çoksa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kiraz
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?bnd para baya bi çoksa bnd götürüüdüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gürsesilknur
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?ben de polise götürürdüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
efobedo
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?ben bankaya yatırırım:D:D
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?ben polise götürürüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?bende polise götürürümm :sm_smile: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
1die
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?lastıkle sarılı bı demet para buldum ben ama çok sene oldu bulalı ındırdım ne yalan sölıım gecenın 4 unde ben almasam başkası alacaktı ama eve 1kuruşunu sokmadım hepsını çatır çatır yedım 1 hafta da bıttı ancak
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?alırdım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?adıı üstündee cüzden para dolu yanıı içinde sadece para var sahibine ait başka bişey yokk eee paraya bakarak sahıbını de bulamyıcağıma göre poliste bulamazzz naparımm benim olurrr harcarımm:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?alır harcarım ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?tanıyosam ele teslim tanımıyosam polise teslim
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
1die
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?gecenlerde 10 ytl buldum yerde herkese çay söledım 10 ytl lık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Yolda Para Dolu Bi Cüzdan Bulsanız Ne Yaparsınız.?Polise teslim ederim
![]() |
![]() |
![]() |
|