![]() |
Gothic Evlat Ve Ailesi |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Gothic Evlat Ve Ailesi![]() ![]() -anne ben gotik oldum ![]() +üstelik bu piercingler hiç de steril ortamlarda yapılmıyor ![]() -anne ben gotik oldum diyorum sana ![]() +ama canımıniçi bak koyu renk makyaj da hiç yakışmamış sana ![]() -anne ben gotik oldum ve kararlıyım ![]() +bak neriman teyzenlere gidicez, hadi değiş üstünü ![]() -ama anne ben gotik oldum yaa ![]() +oğlu sedat da yeni gelmiş üniversiteden ![]() -hebeleeee +hadi şu eteği giy, buna mavi makyaj da iyi gider, halka küpelerini de taktın mı hıııh ![]() ![]() ![]() kişilik ve tarz bunalımında olan bir insanın ağzından çıkması muhtemel olan söz grubu ![]() ![]() ![]() *** -anne ben gotik oldum -biz seni böyle yetiştirmedik ![]() türkiye'de gotik olunmaz diye düşündüren söz grubu *** -anne ben gotik oldum -takıl yavrum sen ![]() ![]() *** - anne ben gotik oldum - ne dedin yavrum, anlamadım (meşguldür, çamaşır yıkamaktadır, ses gürültü vs) - gotik oldum diyorum gotik ![]() ![]() - anlayamıyorum ne dediğini de, **şa* amcanlara gidicez bayram ziyaretine, o üstündekileri değiştir adam gibi bişiler giyin ![]() - peki ![]() ![]() ![]() tünel'de bir bankanın önünde otururken önümden geçmekte olan siyah uzun saçlı ve siyah giyimli bir çocuğa bakarken ağzımdan yüksek sesle çıkan cümle ![]() ![]() *** - anne ben gotik oldum - anne deme bana, anne deme! -anne ben gotik oldum! +hıhı tamam, şu tuzluğu da sofraya g*türüver, babanın rakısını da g*tür bak şurda ![]() ** +anne ben gotik oldum!! -ee naapalım, nasıl yardım edebilirim sana, eşşek kadar kızsın utanmıyor musun sorunlarını bize söylemeye git kendin hallet ![]() +anne!! ben tarzımdan bahsediyorum -tarzın mı? senin tarzın mı var kızım ![]() +anne moda bu -modana s*çiim senin allah belanı versin, seni doğuracağıma taş doğursaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdilik böyle, sonra yeni tarzlara da bakarız anne ![]() ![]() ![]() *** + anne ben gotik oldum ![]() ![]() - bende zamanında gotiktim yavrum ![]() ![]() + !!?? ![]() ![]() ![]() ![]() -gel otur şöyle o zamanları anlatayım sana ![]() ![]() +!!?? ![]() ![]() ![]() (annenin gotik olması) ( oha) *** - anne ben gotik oldum + aferim, azwepsa kovalasın seni
![]() |
Cevap : Gothic Evlat Ve Ailesi |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Gothic Evlat Ve Ailesi-anne ben gotik oldum -takıl yavrum sen ![]() ![]() herkes bööle dese ne güsel olurdu ya ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Gothic Evlat Ve Ailesi:) bakan gözlerine sağlık cnm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Gothic Evlat Ve AilesiAnneye bak anneye ne demiş ![]() *** + anne ben gotik oldum ![]() ![]() - bende zamanında gotiktim yavrum ![]() ![]() + !!?? ![]() ![]() ![]() ![]() -gel otur şöyle o zamanları anlatayım sana ![]() ![]() +!!?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : Gothic Evlat Ve Ailesikomik yaa paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Gothic Evlat Ve AilesiBen teşekkür ederim:) |
![]() |
![]() |
|