![]() |
Sevgiliye... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sevgiliye...![]() Öyle bir yalnızlık büyütüyorum ki içimde, düş kuramıyorum ben sensiz ![]() Sana böyle bakmaktan korktuğum için uzak tutuyorum kendimi ![]() Belki aşkı senden çok sonra bulacağım ![]() Karanfil sokağında kaybettiğim aşkımı arıyorum ![]() Ya sen beni nerde arıyorsun? Son günlerde defalarca adını andım ![]() Belki rastlarım diye karış karış Ankara sokaklarını gezdim ![]() Saatlerce gezmelerimizi, birbirimize kızmalarımızı ![]() ![]() ![]() Senden uzaktayım ![]() ![]() Ben böyle acılara alışkın değilim sevgili ![]() ![]() ![]() Sanma ki unutuldun ![]() İlk aşklar unutulmaz sevgili ![]() Seninle zamanı paylaştığım için pişman değilim ![]() ![]() Ne hissettiğimi hiçbir zaman anlatamam ![]() ![]() Kısa da olsa, bu rolleri kötü bir sonla da bitirmiş olsa da anılası düşler bıraktık ardımızda ![]() Bu kadar acı çekmem belki de beni olgunlaştırıyor ![]() ![]() Çünkü sayfayı sen kapattın, Son sözü de sen yazmalıydın ![]() İlk defa duvara sevginin resmini yapmaya çalıştım ![]() Zamanla alışırım sensizliğe bir de geceler olmasa ![]() ![]() ![]() Yaşamın kötü izleri kalmıştı senden bana ![]() ![]() Gecenin karanfil kokusuna alışmaya çalışıyorum ![]() Hoşça kal Sevdiğim Adam Dışardaki hava buz gibi ![]() ![]() Her sabaha günaydın diye başlayan ben, bu sabah sensiz uyanacağımı bildiğim için kalkamadım yataktan ![]() Ellerine ve sana kıyasla buz gibi olan deftere sarıldım ![]() sırf senin için güldüm, sırf senin için kalktım ve kuşları izledim ![]() Sahi sen benim için ne yaptın? Hiç mi aklının ucundan geçmedim? Bugün bütün sana dair ne varsa yakacaktım ama gülümseyen suratın, o bakışın ![]() ![]() Kıyamadım sevgili ![]() ![]() ![]() Duvara yapıştırdım hepsini ![]() ![]() ![]() ![]() Sende bana dair ne var peki? Bugün ilk defa kendim için bir gezi yaptım ![]() ![]() Ayaklarım sizin evin oraya sürüklercesine getirmiş beni ![]() ![]() Çocuklardan çaldığım tebeşirlerle seni özledim yazdım ![]() Sonra odanın penceresine tebeşiri fırlattım ![]() ![]() Çok sonra öğrendim bakıp ağladığını, benim yüreğime cemre düşüp sensizlikte boğulurcasına ağladıktan sonra ![]() ![]() Küçücük kalbi öyle hızlı çarpıyordu ki; o çarptıkça ben yine ağladım ![]() İlk defa tatile çıktım ![]() ![]() Oysa değilmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O dağların arkasında sen vardın ve ben senden kilometrelerce uzakta, seninle tek başımaydım ![]() bilmeden atmıştım sana adımlarımı ![]() ![]() Yine de büyüklük bende kalsın ![]() ![]() Yüreğimin efendisi kalacaksın yeni biri benim yüreğime girmeyi başarana kadar ![]() Kendine iyi davran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Sevgiliye... |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Sevgiliye...İlk aşklar unutulmaz sevgili ![]() gerçekten de öyle off off efkarlandım yine:sm_confused:
![]() ![]() ![]() ![]()
|