![]() |
Kızların Gerçek Yüzü :) |
![]() |
![]() |
#1 |
cadi_silvia
|
![]() Kızların Gerçek Yüzü :)kızların gerçek yüzü -Öperseniz beyefendi degilsinizdir, -Öpmezseniz adam degilsiniz ![]() -Iltifat edersiniz yalan der -Etmezseniz birakir gider ![]() -Her istegine evet derseniz karaktersiz olursunuz -Karsi çikarsaniz anlayissiz ![]() -Çok yanina giderseniz sıkıldım der -Az giderseniz küser ![]() -Iyi giyinirseniz çapkinsin der -Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar ![]() -Kıskanırsınız huyun kötü der -Kıskanmazsınız sevmiyorsun der ![]() -Siz bir dakika geç kalin kiyamet kopar -Kendisi bir saat gecikirse bunda ne var ![]() -Arkadasinizla bulusursunuz adi ihmal olur -O bulusur "Bizim kizlar"olur ![]() -Siz baska kadina bakacak olsaniz gözleriniz oyulur -Baska bir adam ona baktığında adı hayranlık konur ![]() -Konustugunuz anda dinlemenizi ister -Dinlediginiz anda "Neden konusmuyorsun?" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :) |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :):) iyi hoşta konu yanlış yere açılmış ![]() ![]() ![]() komedi bölümüne açsam daha iyi olur bence ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
cadi_silvia
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)Teşekkürler uyaarın için ama sanırım taşıyamam konuyu ben doğru yere yetkili bir arkadaşın bakması lazım buna :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)paylaşmn içn saol cadı silvia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cadi_silvia
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)Rica ederim inci tanem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)önmli değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)Kız milleti işte ne yapacağı belli olmuyor kararsız oluyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)yani bazı durumlarda kız olmaktan gıcık kapıyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)nası bi milletmiş şu kız milleti ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)gerçekden çok komik ya valla hiçbişeyde diyemiycem çünkü doğru erkeklere hak veriyorum ya çok çekiolar bizden onalrada müstak gerçi ya:Dneyse |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)Değerli bayanlarımızda söylenenlerle hem fikir olduğuna göre, sanıyorum bizlerin söyleyebileceği pek birşey kalmamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konunuz daha uygun olacağı düşünülerek komedi bölümüne taşınmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
tilki
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)Bunlar az bile bu kız milletinin binbir türlü huyu var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Posco
|
![]() Cevap : Kızların Gerçek Yüzü :)vallahı en iyisi sevmemek:):) |
![]() |
![]() |