|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, alkim, bilgileri, dazkırı, ilköğretim, okulu |
Alkim İlköğretim Okulu Bilgileri Dazkırı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alkim İlköğretim Okulu Bilgileri Dazkırı AfyonkarahisarAlkim İlköğretim Okulu Hakkında - Alkim İlköğretim Okulu Tanıtım - Alkim İlköğretim Okulu Resimleri - Alkim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alkim İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun Vizyonu Türk Milli Eğitimin amaçları ışığında; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, saygılı özgüvenini kazanmış, Türkçeyi en güzel şekilde konuşan, kendi ilgi ve kabiliyetlerine göre yaşam içinde kendine yön belirleyen bireyler yetiştirmektir ![]() Okulumuzun Misyonu Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milliyetçi, Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, kültürlü, sosyal, bilgili, Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde çağımızın sürekli gelişen ve değişen teknolojisini kullanıp kendini yenileyen, bireysel farklılıklara saygılı, kendine güvenen, ülkesini bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirmektir ![]() Alkim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dazkırı Okulun Telefonu: (272) 421 30 28 Okulun Faksı: (272) 421 39 95 Okulun Adresi: Yeniyol Mah DazkırıOkulun Web Adresi: http://www alkimilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: alkimilkogretim@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alkim İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|