|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, fatih, ilköğretim, manisa, okulu, selendi |
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Selendi Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Selendi ManisaFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1992-1993 öğretim yılı içinde 08 10 1992 tarihinde açılmıştır İkinci kademe öğrencileri Selendi Lisesi’nden, birinci kademe öğrencileri ise Atatürk ve Üç Eylül İlkokullarından birer sınıf teşekkül ettirilerek açılmıştır![]() B) OKULUN ADI: Okulumuz İlçemizin Fatih mahallesinde olması ve Türk büyüklerimizden Fatih Sultan Mehmet Han’ın adını yaşatmak amacıyla okulumuza:“FATİH İLKÖĞRETİM OKULU”adı verilmiştir C) OKULUN ÖZELLİKLERİ: Tekli öğretim D) OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER: Bilgisayar, Vatandaşlık ve Demokrasi Eğitimi E) ÖĞRENCİ BAŞARILARI: F) OKUL VE ÇEVRE İLİŞKİLERİ: Okulumuzda 1992-1993 öğretim yılında Okul Aile Birliği ve Okul Yardım Toplama Kurulu kurulmuş olup, okulun ihtiyaçları bu kurulan okul aile birliği ve yardım toplama kurulu tarafından giderilmekte iken, 1993-1994 öğretim yılı içinde Fatih İlköğretim Okulu ve Öğrencilerini Koruma Derneği kurulmuştur Okulun ihtiyaçları Okul Aile Birliği ile Fatih İlköğretim Okulu ve Öğrencilerini Koruma Derneği tarafından karşılanmaktadır![]() Okulumuzda Veli, Öğretmen ve İdare işbirliği sağlanarak Okul ve Çevre İlişkileri geliştirilmektedir ![]() BİNANIN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz 4 (dört) katlı öğretim bloku ve 3 (üç) odalı kömürlükten müteşekkildir ![]() Betonarme karkas yapıdır ![]() Suyu şehir şebekesine bağlıdır ![]() Okulumuzun pis su tesisatı şehir kanalizasyonuna bağlıdır ![]() DERSHANELER: Okulumuzda 11 (on bir) dershane ve 1 Ana Sınıfı mevcuttur ![]() LABORATUAR: Bilgi Teknolojileri sınıfı, Fen Laboratuarı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, İngilizce sınıfı, Türkçe sınıfı, Matematik Sınıfı ve Teknoloji Tasarım-Görsel Sanatlar dersliği olarak kullanılan Çok Amaçlı Salon bulunmaktadır ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI: Sınıf kitaplıklarının yanı sıra, okulumuz öğrencilerinin kaynak kitap ihtiyacını karşılamak üzere Kütüphane oluşturulmuştur ![]() İDARE ODALARI: Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Memur, 1 Öğretmenler odası mevcuttur ![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selendi Okulun Telefonu: (236) 788 15 04 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fatih Mahallesi Okulun Web Adresi: http://selendifatih meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 282948@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|