|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akça, alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, osman |
Osman Akça İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Akça İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaOsman Akça İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Akça İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Akça İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Akça İlköğretim Okulu İletişim ![]() Osman Akça İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Bilgiyi arayan ,bilimsel düşünme,araştırma ve çalışma becerileri kazanmış, hoşgörülü, dürüst,erdemli insanlar yetiştiren ve çevresine olumlu etkiler yapan bir kurum haline gelebilmek ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak Hak ve görevlerini bilen , sorumluluk alabilen,kendisi ve çevresiyle barışık,hoşgörülü,dürüst,erdem li , milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyıp benimsemiş, tarih bilincine sahip,doğa dostu , kendine güvenen ,üretken , girişimci, bilimsel düşünme becerilerine sahip bireyler ve iyi yurttaşlar yetiştirmek Osman Akça İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 653 28 16 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://osmanakca meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Osman Akça İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|