|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gazi, ilköğretim, kemal, manisa, mustafa, okulu, soma |
Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Soma ManisaGazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu İletişim Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Naciye Hepşan adına kayıtlı bulunan arsanın 17-01-2000 tarihinde kamulaştırılması sonucunda, Gazi Üniversitesi 8 yıllık kesintisiz eğitim kapsamında Dünya Bankası finansmanı ile yapımına başlanmış olup 24-02-2002 tarihinde 2 sınıf ile eğitim öğretime başlamıştır 2002-2003 eğitim öğretim yılında taşıma kapsamına dahil edilerek 32 şube ile eğitim öğretime devam etmektedir![]() Okulumuzda; 32 derslik 2 fen laboratuarı 2 bilgi teknoloji sınıfı 1 projeksiyon sınıfı 1 kütüphane 2 iş eğitim atölyesi 1 çok amaçlı salon 1 yemekhane 1 sığınak 1 toplantı salonu 1 kantin, bulunmaktadır ![]() Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: (0 236) 613 72 15 Okulun Faksı: (0 236) 613 67 26 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://somagazi meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: gazimustafakemalioo@hotmail co mOkulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz 5 yol kavşağına 10 dk uzaklıktadır ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|