|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydoğdu, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, tavas |
Aydoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliAydoğdu İlköğretim Okulu Hakkında - Aydoğdu İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydoğdu İlköğretim Okulu Resimleri - Aydoğdu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aydoğdu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Denizli ili Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Köyü’nde 1930 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Okulumuz 1-3 Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okuludur Okulumuz iki binadan oluşmaktadır Ana bina, iki adet sınıf ve Öğretmen Odası’ndan oluşmaktadır Diğer bina ise Müdür Odası, 2 adet sınıf, Anasınıfı, Bilgi-Teknoloji Odası, Mutfak ve Araç-Gereç Odası’ndan oluşmaktadır![]() Ayrıca 2 adet lojman bulunmaktadır ![]() Okulumuz 2009-2010 eğitim öğretim yılında, 2 kadrolu öğretmen ve 41 öğrenci ile eğitim-öğretimi sürdürmektedir 1 sınıftaki öğrenci sayısı 13, 2 sınıftaki öğrenci sayısı 10, 3 sınıftaki öğrenci sayısı 5’tir Anasınıfındaki öğrenci sayısı ise 13’tür![]() Okulumuzda 1 , 2 ve 3 sınıflar birleştirilmiş sınıf uygulamasıyla öğrenim görmektedirler 4 5 6 7 ve 8 sınıflar Kızılca H M Arslan İlköğretim Okulu'nda taşımalı sistemiyle öğrenim görmektedirler Aydoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (0 258) 618 10 28 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://aydogdu meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 463197@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aydoğdu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|