|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çameli, denizli, elmalı, ilköğretim, okulu |
Elmalı İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elmalı İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli DenizliElmalı İlköğretim Okulu Hakkında - Elmalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Elmalı İlköğretim Okulu Resimleri - Elmalı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Elmalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul ilk defa 1946 yılında 5 derslikli olarak kurulmuştur Bu yıllarda köyün ismi Yusufiye köyüdür Daha sonra köyün merkezinde 1984 yılında ayrı bir bina daha yapılmıştır Bu binada 3 derslik,1 öğretmenler odası,bir de arşiv odası bulunmaktadır Bu okul merkezde olduğundan dolayı ulaşım açısından kolaylık sağlamaktadır Bunlardan sonra da köyün girişinde 1995 yılında 2 katlı ve 8 derslikli olarak yapılan yeni binada eğitim ve öğretime devam edilmiştir![]() Okulumuz ayrıca taşıma merkezi olarak eğitim vermektedir Kötürüm, Akçadümen, Çakalkırığı, Kepir, Cevizlik, Kızılağaç ve Taşçılar yerleşim birimlerinden öğrenciler taşımalı olarak gelmektedir![]() Elmalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çameli Okulun Telefonu: (258)575 7117 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://camelielmali meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Elmalı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|