|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, söke, vakıfbank |
Vakıfbank İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vakıfbank İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Vakıflar Bankası tarafından yaptırılmıştır Okulun temelleri 1999 yılının Ağustos ayı içerisinde atılmış, inşaat kısa sürede bitirilerek 1999-2000 öğretim yılının ikinci yarısında öğretime açılmıştır Okul, açıldığı ilk yıl 140 öğrenci ile 1-7 sınıflar olarak öğretime geçmiştir Vakıfbank İlköğretim Okulu bugün 17 derslik , 681 öğrenci , 25 öğretmen ve 1 yardımcı personel ile hizmetlerini sürdürmektedir Çevresine liderlik yapan , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmiş , bilgi toplumunun insanını yetiştirmektir a) Okulun özellikleri : Gündüzlü, karma b) Okutulan seçmeli dersler : Bilgisayar, Tarım,Trafik ve İlk Yardım Eğitimi a) Binanın özellikleri : Kalorifer ile ısınmakta b) Derslikler : 16 adet c) Laboratuarlar : 1 Fen Laboratuarı, 1 Teknoloji Odası d) Okul kütüphanesi : Mevcut İçinde 1400 adet Türkçe 350 adet İngilizce kitap bulunmaktadır![]() e) Sınıf Kitaplıkları : Her sınıfta vardır ![]() f) Okulda bulunan teknoloji ekipmanları: Bilgisayar laboratuarı içinde 16 tane bilgisayar, 6 adet projeksiyon makinesi, 5 adet tepegöz, 6 adet dvd player, 5 adet TV, a) Yönetici sayısı : 1 müdür, 1 müdür yardımcısı b) Öğretmen sayısı : 23 kadrolu c) Branşlara göre öğretmen dağılımı : 2 Türkçe 11 Sınıf Öğretmeni 1 Matematik 2 Fen Bilgisi 2 İngilizce 1 Sosyal Bilgiler 1 Din Kültürü ve Ahlak 1 Resim-İş 1 Teknoloji Tasarım 1 Beden Eğitimi 1 Müzik 1 Rehberlik d) Kadrolu hizmetli : 1 e) Ücretli çalışanlar : 2 Vakıfbank İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vakıfbank İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vakıfbank İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİCAMİ MAH EGEDEN YAPI KOOP YANITelefon Numarası: 2565132266 Faks Numarası: 2565121811 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Vakıfbank İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|