|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, ilköğretim, kale, kurbaglık, okulu |
Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri Kale DenizliKurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında - Kurbaglık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri - Kurbaglık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Bina Durumu : Betonarme , tuğla yapı Binanın Özellikleri : Ana bina kaloriferli ; anasınıfı , anasınıfı,ingilizce sınıfı ve matematik sınıfı sobalıdır Şehir şebeke suyu bulunmakta,kanalizasyon yok,foseptik çukuru vardır![]() Dershaneler : 1 anasınıfı , 8 I Kademe sınıf ve 4 II Kademe sınıf olmak üzere toplam 13 şube bulunmaktadır![]() Laboratuar : Fen Bilgisi laboratuarı ile Bilgi Teknoloji Sınıfı oluşturulmuştur Fen Bilgisi laboratuarında ilköğretim için gerekli tüm malzemeler bulunmaktadır Bilgi Teknoloji sınıfında 11adet öğrenci 1 adet öğretmen olmak üzere 12 bilgisayar bulunmaktadır Bilgisayarda ağ sistemi kurulmuştur![]() Okulumuz bilgi Teknoloji sınıfında Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce köyümüz halkına yönelik Bilgisayar Operatörlülüğü ve İnternet Kullanım kursu verilmektedir ![]() Okul ve Sınıf Kitaplığı : Okul ve sınıf kitaplıklarımız oluşturulmuştur Yeterli sayıda kaynak kitaplarımız bulunmaktadır![]() Atelye Durumu : Okulumuzun atelyesi yoktur ![]() Depo, Ambar, Arşiv : Depo ve arşivimiz bulunmaktadır ![]() Spor Salonu : Yoktur ![]() İdare Odaları : 1 Müdür , 1 Müdür Yardımcısı ve 1 adet öğretmenler odası bulunmaktadır ![]() Sosyal Faaliyet Yeri : Sosyal Faaliyetleri okulumuz bahçesinde yapılmaktadır Bahçe alanı dardır![]() Bahçenin Alanı : Okulumuz bahçesi 850 m2 olup,çevresine ağaçlandırma yapılmıştır Ayrıca tarım uygulama alanına mevsimlik sebze ve çiçekler dikilmektedir![]() Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale Okulun Telefonu: 258 683 10 92 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kurbaglikilkogretimokulu meb k 12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 460073@meb k12 tr Okulun Müdürü: Mehmet KARABACAKLI Okulun Ulaşım Bilgileri: Denizli ili Kale ilçesine bağlı Kurbalık Köyü 543 hane 1753 nufusa sahiptir Köyümüzün Kale’ye ulaşım yolu asfalt olup 21 km’dir İlimize uzaklığı ise 91 km’dir![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|