Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, ilköğretim, kale, kurbaglık, okulu

Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli

Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında - Kurbaglık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri - Kurbaglık İlköğretim Okulu İletişim

Kurbaglık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulun Bina Durumu : Betonarme , tuğla yapı

Binanın Özellikleri : Ana bina kaloriferli ; anasınıfı , anasınıfı,ingilizce sınıfı ve matematik sınıfı sobalıdırŞehir şebeke suyu bulunmakta,kanalizasyon yok,foseptik çukuru vardır

Dershaneler : 1 anasınıfı , 8 I Kademe sınıf ve 4 II Kademe sınıf olmak üzere toplam 13 şube bulunmaktadır

Laboratuar : Fen Bilgisi laboratuarı ile Bilgi Teknoloji Sınıfı oluşturulmuşturFen Bilgisi laboratuarında ilköğretim için gerekli tüm malzemeler bulunmaktadırBilgi Teknoloji sınıfında 11adet öğrenci 1 adet öğretmen olmak üzere 12 bilgisayar bulunmaktadır Bilgisayarda ağ sistemi kurulmuştur

Okulumuz bilgi Teknoloji sınıfında Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce köyümüz halkına yönelik Bilgisayar Operatörlülüğü ve İnternet Kullanım kursu verilmektedir

Okul ve Sınıf Kitaplığı : Okul ve sınıf kitaplıklarımız oluşturulmuşturYeterli sayıda kaynak kitaplarımız bulunmaktadır

Atelye Durumu : Okulumuzun atelyesi yoktur

Depo, Ambar, Arşiv : Depo ve arşivimiz bulunmaktadır

Spor Salonu : Yoktur

İdare Odaları : 1 Müdür , 1 Müdür Yardımcısı ve 1 adet öğretmenler odası bulunmaktadır

Sosyal Faaliyet Yeri : Sosyal Faaliyetleri okulumuz bahçesinde yapılmaktadır Bahçe alanı dardır

Bahçenin Alanı : Okulumuz bahçesi 850 m2 olup,çevresine ağaçlandırma yapılmıştırAyrıca tarım uygulama alanına mevsimlik sebze ve çiçekler dikilmektedir

Kurbaglık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale
Okulun Telefonu: 258 683 10 92
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://kurbaglikilkogretimokulumebk 12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 460073@mebk12tr
Okulun Müdürü: Mehmet KARABACAKLI
Okulun Ulaşım Bilgileri: Denizli ili Kale ilçesine bağlı Kurbalık Köyü 543 hane 1753 nufusa sahiptirKöyümüzün Kale’ye ulaşım yolu asfalt olup 21 km’dir İlimize uzaklığı ise 91 km’dir
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kurbaglık İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com