|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, hulusi, ilköğretim, kulaklı, merkez, okulu |
Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliHulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 2 Öğretmen 54 Memur - Yardımcı Hizmetli Ücretli 1 TİK 2 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 42 Öğrenci Sayısı 1150 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 24 Atölye ve İşlik Sayısı Fen Laboratuarı 1 BT Sınıfı 2 Konferans Salonu 1 Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 2682611 Okulun Faksı: 258 2513030 Okulun Adresi: Karşıyaka Mahallesi 2133 sokak no:2 Okulun Web Adresi: http://hulusikulakli meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 252676@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hulusi Kulaklı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|