|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, cumhuriyet, denizli, hacı, ilköğretim, irfan, mersin, okulu, sarayköy |
Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayköy DenizliHacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz arsası 5569 metrekare olup,Devlet Tarafından Hulusi EYİSOY’dan 1986 yılında 6 250 000 Lira’ya satın alınmıştır Okul inşaatı 1987 yılında başlanarak,1988-1989 Öğretim yılında Cumhuriyet İlkokulu olarak eğitim-öğretime başlamıştır Aradan bir yıl geçtikten sonra üst kata dört derslik daha ilave edilmiştir Yapılan tüm masraflar devlet tarafından karşılanmıştır 1995-1996 Eğitim-Öğretim yılında okul bünyesinde Ana Sınıfı açılmıştır![]() 1996 yılında ilçemiz hayırseverlerinden Hacı İrfan MERSİN okulumuzun bahçesine üç katlı ana bina yaptırmıştır ![]() Bu bina 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmış,daha sonra okulumuz adını Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak değiştirmiştir ![]() ![]() OKULUMUZA GENEL BAKIŞ Okulumuz tamamı 5565 m2 olan bir arazi üzerine kurulmuştur Yaklaşık 4300 m2 oyun alanına sahiptir Okulumuzda 1 BTS,1 kütüphane, 1 çok amaçlı salon,1 fen laboratuarı, 1 görsel sanatlar sınıfı,2 ana sınıfı ve 1 kantin ve yemekhane bulunmaktadır Okulumuzda 19 Personel ,438 Öğrenci 18 Derslik ve 18 Şube bulunmaktadır Jeotermal Enerji ile ısınmaktadır Derslik sayımız yeterli olduğu için normal(tekli) eğitim yapılmaktadır![]() Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarayköy Okulun Telefonu: (258) 415 38 18 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mah Hacı İrfan Mersin Cad No:15Okulun Web Adresi: http://himcumhuriyet meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 389807@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Denizli İli Sarayköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde yer almaktadır Denizli'ye 22 km uzaklıkta ve Sarayköy Devlet Hastanesi'ne 50m uzaklıktadır![]() Gerek Sarayköy İlçe Merkezinde oluşu, gerekse Denizli-Aydın karayolu yakınında olması ulaşım kolaylığı sağlamaktadır![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|