Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, bolvadin, ilköğretim, okulu, özburun

Özburun İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özburun İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar

Özburun İlköğretim Okulu Hakkında - Özburun İlköğretim Okulu Tanıtım - Özburun İlköğretim Okulu Resimleri - Özburun İlköğretim Okulu İletişim

Özburun İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Özburun Kasabasında okul cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren eğitim öğretime açılmış olup elde bulunan kayıtlara göre 1928 yılında Muallim Sinan tarafından açılmış o günden itibaren eğitim öğretim devam etmektedirOkulun ilk açıldığı yer bu gün yerine yenisi yapılmış olduğu Cumhuriyet İlköğretim Okulunun bulunduğu yere 3 derslik olarak yapılmıştırBu okulun ihtiyaca cevap vermediği için 1955 yılında Şehirönü Mahallesinde bulunan ve bu gün kullanılmayan taş bina inşa edilmiştirÇaybaşı mahallesindeki 3 derslikli okul 1970 yılında yıkılmış kasaba öğrencileri çeşitli binalarda (Belediyeye ait) eğitim öğretime devam etmişlerdir 1974 yılında şimdi kullanılan okulun avlusunda bulunan tek katlı okul inşa edilmiştir Bu binada halen eğitim öğretime devam edilmektedir1993 yılında Devlet Millet işbirliği ile üç katlı Özburun İlköğretim Okulu inşaatı tamamlanmıştırBu binada halen eğitim öğretime devam edilmektedir

FİZİKİ YAPI
Okulumuzda toplam 14 derslik bulunmaktadır Ayrıca iki adet idare odası,1 adet öğretmenler odası, Laboratuar , Kütüphane ,Teknoloji Odası,İşlik , Arşiv ve odunluk kalorifer daireleri mevcutturOkul bahçesi ihate duvarı yapılmış olup bahçe kenarlarının ağaçlandırılması yapılmıştırOkul Bahçesi öğrencilerin oyun alanı olarak kullanmaları için yeterlidir

SPOR ETKİNLİKLERİ
Okulumuzda basketbol ve Voleybol sahaları mevcut olup öğrencilerin kullanması sağlanmaktadırAyrıca Masa Tenisi araç gereçlerimiz mevcut olup uygun dönemlerde kullanılmaktadır Öğrencilerimizin yer hareketlerini yapabilmeleri için yeteri kadar yer minderlerimiz mevcuttur
Öğrencilerin çeşitli dönemlerde açılan futbol,voleybol ve basketbol turnuvalarına katılmaları sağlanmaktadır

SOSYAL ETKİNLİKLER
Okulumuzda Halk oyunları ekibi yöresel halk oyunlarını sergilemekte ustalıklarını göstermektedirlerÖğrencilerim iz arasında çeşitli yarışmalar düzenlenerek kaynaşmaları sağlanmaktadır
Ayrıca okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu çeşitli tiyatro gösterileri kasaba halkına sunulmaktadır

PERSONEL DURUMU
Okulumuzda 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı ile birlikte 1 anasınıfı usta öğreticisi, 5 sınıf öğretmeni, 1 Fen Bilgisi Öğretmeni , 1 Matematik öğretmeni, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve Türkçe Öğretmeni bulunmaktadır

ÖĞRENCİ SAYILARI
2007-2008 öğretim yılında öğrenci sayılarımız aşağıdaki gibidir

Ana Sınıfı :13
1-A :39
2-A :23
3-A :34
4-A :35
5-A :26
6-A :26
7-A :32
8-A :26

TOPLAM :254 öğrencimiz eğitim-öğretime devam etmektedir

Özburun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin
Okulun Telefonu: (0 272) 624 50 06
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Özburun Kasabası
Okulun Web Adresi: http://ozburunioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 329322@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Özburun İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com