|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aslanapa, bilgileri, çalköy, ilköğretim, kütahya, okulu |
Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaÇalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ 1 Öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , laik , demokratik ve çağdaş değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetişmeleri sağlanır![]() 2 Öğrencilerin Türk milletine , Türk bayrağına , Türk ordusuna ve vatanına hizmet eden kişilere karşı sevgi saygı ve güven duyguları kuvvetlendirilir, milli birlik ve dayanışmanın anlam ve önemi kavratılır![]() 3 Demokrasinin çağımızın en güzel yaşam tarzı olduğu kavratılır,demokrasinin korunması ve geliştirilmesi gerektiği bilinci kazandırılır![]() 4 Öğrencilere vatandaşlık hak ve görevleri ile sorumlulukları kavratılır,yasalara uyma alışkanlığı kazandırılır![]() 5 Milli bilince sahip bilimsel düşünmeye açık , sorumluluk almaya istekli bireyler yetiştirilir![]() 6 Yaşanabilir bir çevrenin insanın temel hakkı olduğunu kavrarlar![]() 7 Kendi eşyasını , okulunu , okul eşya ve araçlarını dikkatli kullanma ve koruma alışkanlığını kazanırlar![]() 8 Seviyelerine uygun olarak Türkçe’yi kullanmayı öğrenirler![]() VİZYONUMUZ 1 Öğrencileri ilgi, istidat, kabiliyetleri istikametinde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak![]() 2 Öğrenciye T C Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilme , görevlerini yapabilme ve sorumlulukları yüklenebilme bilincini kazandırmak![]() 3 Öğrencinin milli kültür değerlerini tanımasını, takdir etmesini sağlamak![]() 4 Öğrenciye sağlıklı yaşamak ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak![]() 5 Öğrencinin mesleki ilgi ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak![]() 6 Türkçe’nin doğru ve güzel konuşulmasını sağlamak![]() 7 Okulun ve çevresinin eğitim öğretime uygun hale gelmesini sağlamakÇalköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 347 50 28 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çalköy Okulun Web Adresi: http://calkoy meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 424427@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|