|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, emet, gazi, ilköğretim, kütahya, okulu |
Gazi Emet İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi Emet İlköğretim Okulu Bilgileri Emet KütahyaGazi Emet İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Emet İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Emet İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Emet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Akpınar mahallesinde 8500 metrekare bahçe içinde bulunmaktadır 16/08/2006 tarihinde açılan okulumuzda 2009-2010 yılından itibaren taşımalı eğitim hizmeti de verilmeye başlanmıştır Okulumuz normaal eğitim vermektedir ve yabancı dil olarak ingilizce dersi okutulmaktadır Okulumuzda 1 adet fen ve teknoloji laboratuvarı,1 adet bilişim teknolojileri sınıfı bulunmaktadır Ayrıca ikinci kademe öğrencileri için derslik sistemine geçilmiştir ve 1 adet çok amaçlı sınıf mevcuttur Konferans salonumuz yemekhanemiz kantinimiz ve işliğimiz bodrum katında mevcuttur 1 adet müdür odası,1 adet müdür yardımcısı ve 1 adet öğretmenler odası mevcuttur![]() Okulumuz 3 katlı binasında geniş bahçesi içinde geniş fiziksel imkanlara sahiptir Çevre yolunun kenarında olması bazen gürültü problemini doğurmaktadır Öğrencilerin trrafik kurallarına azami dikkat etmesi gerekmektedir![]() Gazi Emet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet Okulun Telefonu: (274) 461 20 10 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://gaziemet meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi Emet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|