|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, efir, ilköğretim, kütahya, okulu, simav |
Efir İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Efir İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaEfir İlköğretim Okulu Hakkında - Efir İlköğretim Okulu Tanıtım - Efir İlköğretim Okulu Resimleri - Efir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Efir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan, çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek, Böylece, beldemizin ve ilçemizin kültür ve eğitim kenti olması için varız Efir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: (274) 5217281 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://simavefirioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 426140@meb k12 tr - simavefir@gmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 168 km İlçe Merkezine Uzaklık 24 Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Efir kasabası simavın kuzeyindedir Simavdan çıkıldığında önce Naşa kasabası, Güney kasabası ve sonra Akdağ kasabasından sonra gelmektedir![]() Efir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|