|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu, uluköy |
Uluköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarUluköy İlköğretim Okulu Hakkında - Uluköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluköy İlköğretim Okulu Resimleri - Uluköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Uluköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Afyonkarahisar İli , Dinar İlçesi, Uluköy Kasabasında bulunmaktadır ![]() Kasabamız Dinar İlçemize 15 km uzaklıktadır Okulumuz 1993 Yılında eğitim-öğretimeaçılmıştır ![]() 9 dersliklidir Fen Laboratuarı, Satranç Odası ve Bilgi teknoloji sınıfı vardır![]() 1 Yardımcı Hizmetli görev yapmaktadır ![]() Okulumuzda 98 kız,88 erkek olmak üzere 186 öğrencimiz öğrenim görmektedir ![]() Öğrencilerimizin büyük bölümü taşımalıdır Okulumuzda Bilgi Teknolojisi sınıfı mevcut olup,mesai saatleri içerisinde tüm öğrencilerin ve halkın kullanımına açıktır ![]() Biz Uluköy İlköğretim Okulu olarak Öğrencilerimizin; bilgili, görgülü, eğitim seviyesi yüksek, taşra toplumunun sıkılganlığı ve pasifliğini üzerinden atmış, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, kendine güvenen, medeni cesaret sahibi, üretken; Okul, aile ve çevredeki yaşantısında örnek davranışlar sergileyecek, milli ve ahlaki değerlerini her durumda koruyabilen, topluma hizmet duygusu içinde hoşgörü ve sevgi dolu bireyler olması için çalışıyoruz ![]() Beklentimiz odur ki; Okulumuzdan mezun olan öğrenciler,çevremizin ve ülkemizin geleceğine yön veren seçkin insanlar olarak karşımıza çıksın ![]() Uluköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://dinarulukoyioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Uluköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|