|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, emre, hocalar, ilköğretim, okulu, yeşilhisar, yunus |
Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Hocalar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Hocalar AfyonkarahisarYeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yeşilhisar Yunusemre İ O kasabamızda açılana üçüncü okuldur Ahırhisar Yeşilhisar Yunusemre İ O olarak 1991-1992 Eğitim-Öğretime açıldı Kasabamızdaki 1978-1979 yılında Eğitim-Öğretime başlayan Ahırhisar Ortaokulu ile 1998 yılında okulların 8 yıllık eğitime geçmesi ile birleştirilerek adı Ahırhisar Yunusemre İ O olmuştur Kasabamızın Adının 2002 yılında "Yeşilhisar" olması nedeniyle adı Yeşilhisar Yunusemre İ O olarak değiştirmiştir 1929 yılında açılan Ahırhisar ilkokulu nufusun göç vermesi nedeniyle 2 Mayıs 2008 tarihinde kapanarak Yeşilhisar Yunusemre İ O ile birleştirilmiştir Halen 1 Müdür, 2 Ana Sınıfı, 5 Branş Öğretmeni, 4 Sınıf Öğretmeni, 2 Hizmetli, görev yapmaktadır![]() VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen , okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği ; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı ; dünü , bugüne ; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu ; yönetici , öğretmen , personel , öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede ve bölgede " model okul " olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Ülkemizin eğitimde temel taşı ve fideliği olarak ; Yüce Önder Atatürk'ün " Büyük Türkiye " idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hocalar Okulun Telefonu: (272) 552 44 60 A Blok - 552 40 51 B Blok Okulun Faksı: (272) 552 44 60 Okulun Adresi: Yeşilhisar Kasabası Okulun Web Adresi: http://yesilhisaryunusemre meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: yesilhisaryunusemre@hotmail co mOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|