|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, sandıklı |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı AfyonkarahisarCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2000-2001 öğretim yılında hizmete girmiştir Sandıklı Lisesi binasında hizmete başlayan okulumuz geçen süre içersinde Sandıklı lisesi ile aynı bahçeyi paylaşmış nihayet 2007-2008 öğretim yılı başında lise ile olan ortak bahçesine bir set çekerek bağımsız bir okul haline dönüşmüştür![]() Çağdaş,demokratik, Laik,sosyal hukuk devleti ilkelerine bağlı insan yetiştiren bir eğitim hizmeti sunmak Türkiye Cumhuriyeti Anayasa ilkelerine bağlı,çevre koşullarını dikkate alarak verimli ve ihtiyaçlara uygun kaliteli eğitim hizmeti sunmak,öğrenmeyi öğretmek misyonumuzdur ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sandıklı Okulun Telefonu: 272 515 16 60 Okulun Faksı: 272 515 18 38 Okulun Adresi: Çakır Mahallesi Nilüfer Sokak No 13 Okulun Web Adresi: http://cio sandiklicumhuriyet k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|